Wie is Salesmarkt

Ontdek de kracht van onze platformstrategie.

Wie is Salesmarkt

Business Club

Salesmarkt is sinds 2017 actief met het B2B Platform, vanuit dit platform zijn wij doorontwikkeld tot een volwassen marketingbedrijf met diverse diensten. Steunend op onze jarenlange ervaring in salesteams van diverse ICT-bedrijven weten wij wat er speelt in de branche.

Aan de hand van deze kennis onderscheiden wij ons door uw potentiële accounts te benaderen via een consultatieve manier: outbound marketing met verstand van zaken.

Wij zijn met trots gevestigd in Hellevoetsluis!
Kom zeker een keer langs om kennis te maken.

Waar staat Salesmarkt voor

Ervaring genereert rendement

Persoonlijke aanpak

Wij verdiepen ons in de identiteit, normen en waarden van uw bedrijf. Op deze manier kunnen wij u optimaal ontzorgen. Verder geloven wij in een Closed-loop communicatie met onze klanten zodat we altijd op het juiste spoor blijven.

Flexibel

Ieder bedrijf heeft haar eigen specifieke wensen. Onze diensten zijn altijd flexibel zodat deze naadloos aansluiten op uw behoeftes. 

Innovatiegericht

Wij geloven dat nieuwe (sociale en software) ontwikkelingen de conservatieve marketing versterken. Daarom zijn wij voortdurend opzoek naar de laatste mogelijkheden om ons aanbod gevarieerd te houden. 

Specialisten

Al meer dan 10 jaar expertise in sales- en marketingstrategieën voor de ICT-branche. Onze medewerkers spreken de taal en kennen de obstakels. 

Salesmarkt

Alles begint bij een afspraak

Salesmarkt

alles begint bij

een afspraak

Telecomaanbieders

Het aantal telecomaanbieders in Nederland.

ICT leveranciers

Het aantal ICT leveranciers in Nederland.

Softwareleveranciers

Het aantal softwareleveranciers in Nederland.

Salesmarkt

Salesmarkt

Kanaalweg Oostzijde 134, 3224 AD Hellevoetsluis
Ma-Vr: 09.00 - 17.30 uur
× WhatsApp