Vacature Salesmarkt

Accountmanager iets voor jou?

Werken bij Salesmarkt

Vacature

Geen uren verslijten achter een bureau en vindt je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Dan is accountmanager bij Salesmarkt iets voor jou. Als accountmanager bij Salesmarkt ben je gespecialiseerd in koude acquisitie en haal je voldoening uit het benaderen van potentiële opdrachtgevers. Wij willen jou zoveel mogelijk de ruimte geven om je eigen klantenkring op te bouwen en te onderhouden. Hiervoor is het belangrijk dat je over goede communicatieve eigenschappen beschikt. We verlangen creativiteit, flexibiliteit en lef van je. Dit zijn de skills die je nodig hebt om klanten te kunnen voorzien van de beste oplossingen.

Je zal het product Salesmarkt gaan verkopen in ICT Branche daarom verwachten we van jou dat jij verstand hebt van deze business en op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Functie eisen

Z

MBO/HBO/WO opleiding met een commerciële achtergrond

Z

Basis ICT kennis en bekend zijn met het jargon van de branche

Z

Rijbewijs B

Z

Woonachtig in Zuid-Holland

Wat bieden wij jou?

Om te beginnen bieden wij een goed salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, reiskosten- en lunchvergoedingen, laptop en telefoon. Wij zijn een groeiende organisatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Geen dag is hetzelfde bij Salesmarkt dus vervelen zal bij ons niet gebeuren. Hard werken is hard ontspannen daarom organiseren we regelmatig een gezellig uitje.

Salesmarkt

Alles begint bij een afspraak

Salesmarkt

alles begint bij

een afspraak

Telecomaanbieders

Het aantal telecomaanbieders in Nederland.

ICT leveranciers

Het aantal ICT leveranciers in Nederland.

Softwareleveranciers

Het aantal softwareleveranciers in Nederland.

Salesmarkt

Salesmarkt

Kanaalweg Oostzijde 134, 3224 AD Hellevoetsluis
Ma-Vr: 09.00 - 17.30 uur
× WhatsApp